SK | EN
Miroslav Stoch powered by FSAgency.eu

Football Service Agency

Po víťazstve vo Valencii

Po víťazstve vo Valencii "výbuch" s Arsenalom

Autor: miroslavstoch.sk, 03.12.2006

Po zaujímavej medzinárodnej konfrontácii, ktorú Miňo absolvoval na začiatku týždňa v zápase rezerv so španielskou Valenciou, prišla nečakane vysoká prehra v dorasteneckom derby s Arsenalom. Prečítajte si rozhovor s Miňom po týchto dvoch zápasoch.
Football Service Agency
Ako bolo v Španielsku?
"Dobre. Prileteli sme v pondelok večer, najedli sa a išli spať. Takmer celý utorok sme mali voľno a na ďalší deň prišiel zápas s rezervným tímom Valencie."

Ako to dopadlo?
"Vyhrali sme 2:1. Neskóroval som, ale pri prvom góle som si pripísal asistenciu. Inak zápas to bol celkom dobrý, hrali sme na pravé poludnie pri vyše dvadsaťstupňovej teplote!"

Hral si celý zápas?
"Nie, tréner ma vystriedal asi štvrťhodinu pred koncom. Bola to zaujímavá medzinárodná konfrontácia. Prakticky hneď po stretnutí sme odleteli do Londýna."

A čo juniorská liga? Na programe bolo derby na Arsenale..
"Arsenal potvrdil, že je najväčším favoritom súťaže. Odohrali sme proti nemu slabý zápas a prehrali sme 4:1. Gól, ktorý sme strelili, bol v podstate ich vlastný, pretože môj center z rohu si ktosi zrazil do siete."

Čo sa stalo, že zrazu prišiel takýto "výbuch"?
"Nič. Jednoducho, nemôže sa stále iba dariť. Z prehry sa musíme poučiť a neprestať bojovať. Najbližší víkend nastúpime proti ďalšiemu londýnskemu klubu - Fulhamu. Ešte predtým však máme zápas rezervy proti Aston Ville."

Kedy najbližšie zavítaš na Slovensko? Spomínali sme sestrinu svadbu..
"15. decembra. V sobotu, teda 16. je svadba, po ktorej musím hneď naspäť, pretože 20. decembra hráme zápas FA cupu. Deň po ňom však znovu "padám" domov na vianočné sviatky. Máme dvojtýždňové voľno."
Football Service Agency Autorské práva Football Service Agency (F.S.A., s.r.o., Kmeťkova 16, 949 01 Nitra, IČO: 36 546 291). Všetky práva vyhradené. Akékoľvek použitie častí textu a citácií v inom ako uvedenom kontexte, ich rozmnožovanie a šírenie bez predchádzajúceho písomného súhlasu F.S.A., s.r.o. je zakázané.

Zápasy

1 Jul 2020
Superleague
0:2
Miroslav Stoch: 73 '
4 Jul 2020
Superleague
2:2
Miroslav Stoch: 61 '
8 Jul 2020
Superleague
0:0
Miroslav Stoch: 61 '
12 Jul 2020
Superleague
0:1
Miroslav Stoch: 71 '
3 Oct 2021
Česká liga
0:2
Miroslav Stoch: 75 '
16 Oct 2021
Česká liga
3:1
Miroslav Stoch: 70 '
Gól Gól, Žltá karta Žltá karta
Miroslav Stoch

Miroslav Stoch

Dátum narodenia 19.10.1989
Výška 168 cm
Váha 64 kg
Herný post krídelník
Aktuálny klub
  Úplny profil hráča »

Najnovšie video

Miroslav Stoch - Gól do siete Slavie Praha