SK | EN
Miroslav Stoch powered by FSAgency.eu

Football Service Agency

Potvrdiť miestenku do Ligy Majstrov

Potvrdiť miestenku do Ligy Majstrov

Autor: FSA, 14.07.2020

Po víťazstve v gréckom megašlágri na pôde Olympiakosu sa Miňo a spol. sústredia na zápas jari proti AEK Atény.

Football Service Agency

Aj keď je Olympiakos už istým majstrom gréckej ligy, zápasy medzi ním a PAOK-om sú vždy na doraz. Medzi priaznivcami, funkcionármi a v neposlednom rade aj samotnými hráčmi. Tak to bolo aj v sobotu na štadióne Karaiskakis v Pireu, ktorý je príspavnou štvrťou hlavného mesta Atény.

"Jednak je to derby, ale aj vzhľadom na situáciu v tabuľke je pre nás toto víťazstvo veľkým plusom. Druhé miesto tak máme vo svojich rukách, už v stredu by sme ho radi potvrdili v zápase proti AEK-u. Radi by sme im oplatili zakopnutie z domáceho vzájomného zápasu," povedal Miňo Stoch, ktorý do derby proti Olympiakosu vstúpil za bezgólového stavu 20 minút pred koncom. A práve potom sa začali diať veci. Po Miňovom priamom kope sa lopta dostala na pravý kraj, odkiaľ prišiel presný center na nikým nekrytého Mihaja a bolo rozhodnuté.

"Po zápase sme necestovali do Solúna, ale zostali v Aténach. Predsalen, zápasy idú v rýchlom slede a v stredu nás čaká ten kľúčový z pohľadu kvalifikácie do Ligy Majstrov," dodal Miňo.

Mimochodom, PAOK v minulom týždni uspel aj na diplomatickom poli. Arbitrážny súd v švajčiarskom Lausanne zrušil opatrenie Gréckeho futbalového zväzu spočívajúce v odpočte siedmich bodov a vrátil ho na opätovné prehodnotenie. V Grécku sa o zrušení trestu pre PAOK hovorí ako o hotovej veci, no na definitívu si asi ešte bude treba počkať. Aj to by bolo ďalšie víťazstvo proti úradujúcemu majstrovi, na ktorého popud vzniklo obvinenie o údajnom dvojitom vlastníctve klubov PAOK a Xanthi.

FOTO: paokfc.gr

Football Service Agency Autorské práva Football Service Agency (F.S.A., s.r.o., Kmeťkova 16, 949 01 Nitra, IČO: 36 546 291). Všetky práva vyhradené. Akékoľvek použitie častí textu a citácií v inom ako uvedenom kontexte, ich rozmnožovanie a šírenie bez predchádzajúceho písomného súhlasu F.S.A., s.r.o. je zakázané.

Zápasy

1 Jul 2020
Superleague
0:2
Miroslav Stoch: 73 '
4 Jul 2020
Superleague
2:2
Miroslav Stoch: 61 '
8 Jul 2020
Superleague
0:0
Miroslav Stoch: 61 '
12 Jul 2020
Superleague
0:1
Miroslav Stoch: 71 '
3 Oct 2021
Česká liga
0:2
Miroslav Stoch: 75 '
16 Oct 2021
Česká liga
3:1
Miroslav Stoch: 70 '
Gól Gól, Žltá karta Žltá karta
Miroslav Stoch

Miroslav Stoch

Dátum narodenia 19.10.1989
Výška 168 cm
Váha 64 kg
Herný post krídelník
Aktuálny klub
  Úplny profil hráča »

Najnovšie video

Miroslav Stoch - Gól do siete Slavie Praha