SK | EN
Miroslav Stoch powered by FSAgency.eu

Football Service Agency

V Grécku by mali vedieť v polke apríla

V Grécku by mali vedieť v polke apríla

Autor: FSA, 07.04.2020

Miňo Stoch si počas pandémie zriadil doma malé fitnesscentrum. Do cvičenia sa svojvoľne zapája trojročný synček Tobias.

Football Service Agency

Aj jedenásťmiliónové Grécko patrí medzi krajiny s maximálne prísnymi opatreniami, hoci aktuálne čísla patria spomedzi južných častí Európy medzi tie optimistickejšie. Futbalová liga skončila pred bránami nadstavby a podobne ako je to v iných krajinách, aj na Peloponéze je osud futbalu neistý.

"Doteraz to zakaždým odkladali o týždeň. Naposledy, čo máme informáciu, tak sa táto lehota predĺžila na polovicu apríla, kedy by nás vedenie ligy malo informovať, ako ďalej. Dovtedy trávime čas doma, dostali sme GPS, aby sme behali a údaje z nich majú k dispozícii tréneri," hovorí Miňo Stoch zo svojho gréckeho domova, ktoré sa nachádza neďaleko Solúna.

"S priateľkou sme objednali domov nejaké pomôcky na cvičenie a bežiaci pás, takže ho naplno využívame. Aj náš Tobi by už išiel, keď na nás pozerá, ako beháme. Poskakuje vedľa nás," usmieva sa hrdý otec, ktorý si v domácej karanténe dosýta užíva svojho potomka, ktorý v polovici marca oslávil tretie narodeniny.

"Prežívam s ním každú rozprávku, rôzne hry a momentálne ´fičíme´ na pokémonoch. Vynárajú sa mi spomienky na detstvo, veď tieto veci začínali už pekne dávno a sú tu stále," loví v pamäti.

"Keď je pekné počasie, máme to šťastie, že môžme vyjsť spolu von a tráviť čas okolo domu. Výnimkou boli akurát tieto dni, lebo stále pršalo," hovorí Miňo. "Sú to také týždne čakania. Nikto nevie, čo bude. Musíme pozorne sledovať situáciu aj doma na Slovensku a v Čechách, pre prípad, že by sa ligy zrušili a mali by sme vycestovať. V prvom rade pevne verím, že tento vírus už čím skôr pominie, pretože je to veľmi smutné, ako to postihuje ľudí, predovšetkým tých starších a bezbranných."

Football Service Agency Autorské práva Football Service Agency (F.S.A., s.r.o., Kmeťkova 16, 949 01 Nitra, IČO: 36 546 291). Všetky práva vyhradené. Akékoľvek použitie častí textu a citácií v inom ako uvedenom kontexte, ich rozmnožovanie a šírenie bez predchádzajúceho písomného súhlasu F.S.A., s.r.o. je zakázané.

Zápasy

1 Jul 2020
Superleague
0:2
Miroslav Stoch: 73 '
4 Jul 2020
Superleague
2:2
Miroslav Stoch: 61 '
8 Jul 2020
Superleague
0:0
Miroslav Stoch: 61 '
12 Jul 2020
Superleague
0:1
Miroslav Stoch: 71 '
3 Oct 2021
Česká liga
0:2
Miroslav Stoch: 75 '
16 Oct 2021
Česká liga
3:1
Miroslav Stoch: 70 '
Gól Gól, Žltá karta Žltá karta
Miroslav Stoch

Miroslav Stoch

Dátum narodenia 19.10.1989
Výška 168 cm
Váha 64 kg
Herný post krídelník
Aktuálny klub
  Úplny profil hráča »

Najnovšie video

Miroslav Stoch - Gól do siete Slavie Praha