SK | EN
Miroslav Stoch powered by FSAgency.eu

Football Service Agency

Potlesk pre čerstvého tridsiatnika UPDATE

Potlesk pre čerstvého tridsiatnika UPDATE

Autor: FSA, 21.10.2019

Slovenský reprezentant predviedol v nedeľňajšom zápase gréckej ligy proti Lamii (3:0) výborný výkon.

Football Service Agency

Dlhé predlhé to bolo čakanie na prvý štart v základnej zostave PAOK-u. Miňo si však na tento moment trpezlivo počkal, zúročil svoje bohaté skúsenosti a hneď pri prvej príležitosti ukázal zaplnenému štadiónu radosť z futbalu.

"Hralo sa mi naozaj veľmi dobre. Zápas sme ovládli takpovediac od prvej minúty a rýchlo sme získali trojgólové vedenie. Mohlo to skončiť aj vyšším rozdielom, ale buďme radi aj za 3:0, veď bolo to naše prvé presvedčivé víťazstvo v tejto sezóne. A zároveň prvý zápas, kedy sme neinkasovali," so spokojnosťou v hlase hodnotil vydarenú nedeľu.

Pred tretím gólom sa Miňo blysol ukážkovou asistenciou a nechýbalo veľa, aby svoj výkon korunoval gólom z priameho kopu.

"Brankár pravdepodobne spravil krok na stranu, kam som mieril, pretože inak by to asi nechytil. Škoda, rád by som potešil našich fanúšikov nejakým pekným gólom, ale verím, že čo neprišlo teraz, príde neskôr," usmial sa Miňo, ktorý deň pred zápasom oslávil okrúhle tridsiate narodeniny.

"Na oslavy samozrejme nebol priestor, pretože sme hrali. Rodinka mi doma pripravila veľmi milé privítanie, za čo som veľmi rád," dodal na záver šťastný otecko, ktorého výborný výkon v drese PAOK-u videl priamo z hľadiska aj jeho manažér Milan Lednický.

Aj on si určite užil otvorený potlesk pre Miňa, ktorým zaplnený štadión ´Toumba´ vyprevádzal slovenského futbalistu pri schádzaní z ihriska v 75. minúte.

DOPLNENĚ 22.10.2019 o 10:30 hod

Po vydarenom zápase za PAOK sa v niektorých médiách opäť objavili nepravdivé informácie z Miňovho súkromia, na ktoré spočiatku nechcel ani reagovať. "Dnes sa už naozaj môže napísať všeličo. Keď som si prečítal, koľko sme utratili na nákupoch, musel som sa zasmiať. Je to absolútny výmysel a zavádzanie ľudí. Čo je však už za určitou mierou, sú vymyslené citácie, ktoré vám bez problémov vložia do úst, pritom ste nikomu nič nepovedali. Obzvlášť pri nakupovaní. Nech si každý urobí úsudok sám," povedal Miňo na margo zverejnených dezinformácií z ťažko identifikovateľných tureckých zdrojov.

Foto: paokfc.gr

Football Service Agency Autorské práva Football Service Agency (F.S.A., s.r.o., Kmeťkova 16, 949 01 Nitra, IČO: 36 546 291). Všetky práva vyhradené. Akékoľvek použitie častí textu a citácií v inom ako uvedenom kontexte, ich rozmnožovanie a šírenie bez predchádzajúceho písomného súhlasu F.S.A., s.r.o. je zakázané.

Zápasy

1 Jul 2020
Superleague
0:2
Miroslav Stoch: 73 '
4 Jul 2020
Superleague
2:2
Miroslav Stoch: 61 '
8 Jul 2020
Superleague
0:0
Miroslav Stoch: 61 '
12 Jul 2020
Superleague
0:1
Miroslav Stoch: 71 '
3 Oct 2021
Česká liga
0:2
Miroslav Stoch: 75 '
16 Oct 2021
Česká liga
3:1
Miroslav Stoch: 70 '
Gól Gól, Žltá karta Žltá karta
Miroslav Stoch

Miroslav Stoch

Dátum narodenia 19.10.1989
Výška 168 cm
Váha 64 kg
Herný post krídelník
Aktuálny klub
  Úplny profil hráča »

Najnovšie video

Miroslav Stoch - Gól do siete Slavie Praha